Streaming live at 10am (PST)

Current Navlink Class Problems

My nav looks good, except when I click on a link!

When I make a navlink direct to another page the navlinks move position on that page. It seems to have to be a problem with the “current” class, but when I inspect that class all of the attributes are the same as the normal “navlink” class!

If you click “about” you can see the issue: http://dincavisionquest.webflow.io/
viewing in chrome
home nav:

<img

about nav:

<img

Any help is appreciated!

-WT

Can you please share your project’s public link so it’s easier to understand your issue?

Learn how to do it here: http://help.webflow.com/sharing-your-public-webflow-site-link

Hi @willothomas, yep, it definitely looks like there is something strange going on with the style on the current class on the about page link. Also the menu items are not in the same order as the home page.

Could you share the site read-only link: http://help.webflow.com/faq/how-do-i-share-my-sites-read-only-link, then we can see what the style issue is with that link faster :slight_smile: Cheers, Dave

Thanks for chiming in.

Here is the share link:
https://preview.webflow.com/preview/dincavisionquest?preview=72843f7cf2f669fe0af706024a798782

thanks again,
Will

Hi @willothomas, take a look at my video, it was easier to show you than try to explain it. It seems the All Links class with pseudo class “current” somehow got some styles set, which were causing the issue (or so it appears):

http://quick.as/mdj4i1vv1

​I hope this helps. cheers, Dave

Thank You very much @cyberdave !!!

1 Like

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.