Streaming live at 10am (PST)

A bunch of images just disappeared from designer like they cant be located

A bunch of images just disappearred from designer like they can’t be located. I have no clue what happened. I am having to go back and replace every image on multiple pages. Please help! Also, even when I restore from backup, they are still gone. No matter how far back I go

Here is the read only: Webflow - Hungry Bark Final Version

Here is the live:
https://try.hungrybark.com/kibble-offer


Here is my site Read-Only: LINK
(how to share your site Read-Only link)

Hey @camputty , sorry this happened to you. Did you contact Webflow Support? I’ll tag @Waldo if he is able to help you in this situation as well.

I have not. I was going to see if the community had any answers. Thank you!

Hey @camputty , I am able to see all the images in my preview mode. Maybe try clearing your browser cache and/or try a different browser?

Another forum thread had a similar issue and it was determined it was a browser issue and not with Webflow.

I just went through an manually reconnected the images. It took a long time. All the images were still files on webflow but they were just like disconnected from the file.
Yesterday I deleted all images and it is supposed to keep the ones you are using. Is this not a good practice to do to clean up assets?

Hi @camputty thank you so much for posting this, it sounds like you may have run into a bug, but it’s difficult to tell at this point. I’m so sorry that happened, but I’m really glad that you were able to restore that manually fairly quickly.

Yesterday I deleted all images and it is supposed to keep the ones you are using. Is this not a good practice to do to clean up assets?

That would likely explain the behavior that was experienced, but it shouldn’t have deleted images which are in use throughout the site.

Did you capture any screenshots of the behavior by chance?

For future reference, if you ever run into a bug like or data loss issue, please contact our Support team directly (we’re growing and responding faster each day).

Waldo, I appreciate the time spent on replying to this. I manually readded them. After I was done, there wasn’t anything I could really send to support to figure out what happened. Next time I will follow your advice and ask them.
Thank you.

1 Like