Streaming live at 10am (PST)

Hover Interaction [Resolved]

Hi everbody,

I’m in a bit of a pickle… I have a webflow project here for a client with a public link (see below). On the page “recent werk” I have a hover interaction set on the first two images. However when i hover over 1 image, the other also shows the interaction. They’re both behaving quite strange… Is there a way to seperate this or do I have to make seperate classes and sepereate interactions for every image? I hope someone can help me.

https://webflow.com/design/testconnect?preview=b61adaac1ee5c71c48c9bd07a786b77e

Kind regards.

Seems ok to me https://v.usetapes.com/gsj1nujmFa

Hi @vincent

It still behaves in a weird manner sometimes. This is the published website…

Strange… the problem is real. I’ve seen it 3 times… but have not figured out how to replicate it yet.

EDIT: Mouse over the body of the document.

Example: move your mouse from the left side (off the website) onto the webpage - above or below the images.

This can also be done from the right side also.

This will make both interactions run.

Hi @Revolution

Now the question remains, how to solve it haha! I’m really curious…

there must be a transition on the body.

@Revolution you sir, are correct! I added an interaction to the body… Silly me.
Thanks for helping me out!!!

np. You should see the brain fart I had yesterday.

I spent over an hour trying to fix something… Vincent led me to the fix in 10 seconds flat.

Hehe, the famous “add to body” mistake in Webflow… Try overflow:hidden ◕‿◕

Haha hours and hours wasted, won’t happen to me again! :smile: Thanks again guys!