Background video not looping

Hi everyone! I’ve been scrolling through the forum and can’t figure out how to fix this problem with my background video. The video is working but I can’t figure out what custom code will help me loop the background video once it gets to the end. My preview link of my site is linked below.

I see a bunch of people having the problem of trying to get their video to stop looping, I’m just trying to get it to loop. Any advice?

Here is my site Read-Only:
https://preview.webflow.com/preview/vsw?utm_medium=preview_link&utm_source=dashboard&utm_content=vsw&preview=fd9f591393f1087e459af1c2ef85adc3&workflow=preview

Hey @emilygiordano welcome to the forum. I took a look at your project, but don’t see a background video on the page. Do you still need help implementing this?

Here is a link to the University article covering the background video element. Let me know if I can still help in any way.

@emilygiordano this is not any background video in your website

https://preview.webflow.com/preview/vsw?utm_medium=preview_link&utm_source=dashboard&utm_content=vsw&preview=fd9f591393f1087e459af1c2ef85adc3&workflow=preview

Does this screenshot help?

I ended up doing this to refresh the page after the animation finished.

please share me read only link

and also let me know did you post any job on upwork

Didn’t post on upwork. Here is the link again… Webflow - Copy of VSW

@emilygiordano if you pay me for this so i can fix it easily

The user did not solicit paid help. This is something that you can do when somebody posts to the freelance category.

1 Like

I sent him solution so many time but he can’t do this.

Thank you but I’ll figure it out eventually

@emilygiordano there is only issue with your video.

Hey @Moheen, as mentioned by @webdev, please limit offers for paid services to the Freelance & Jobs category on posts that are requesting services. The rest of the forum is for the community to discuss and help each other for free. Thank you in advance for your cooperation .

1 Like

This screenshot doesn’t match the project link above. Perhaps you meant to share a different project link.

Oh yes, I published the temporary coming soon website version and I moved on the prepping the site for full launch. Thank you for your help though!

1 Like

I am having a problem though with the slider on this page but only when it’s on mobile.

https://preview.webflow.com/preview/vsw?utm_medium=preview_link&utm_source=dashboard&utm_content=vsw&preview=fd9f591393f1087e459af1c2ef85adc3&workflow=preview

Here I’m explaining it in a loom: Loom | Free Screen & Video Recording Software

And here is a screenshot of the issue…

That is strange. I’m seeing the same issue on my end and this seems like a technical issue. We’re here to help. Could you please contact our Customer Support Team at support@webflow.com?

One of our Customer Support Team Specialists will be able to investigate and respond via email! Thank you so much!

1 Like