Webflow keeps stopping in Safari

Running Webflow on a M1 MacBook Pro in Safari Version 14.0.3 (16610.4.3.1.4)

Mac OS: 11.2.2

And every few minutes Webflow stops and I have to return to the Dashboard and open the site in Designer again to continue working.

Anyone else finding this problem?

Is there a reason you are not running the current build 11.4? I am not having an issue on my MBP (early 2019) with 11.4 and Safari 14.1.1 for what its worth.

How long have you been waiting when it gets unresponsive? This bug happens on all browsers, sometimes more than other times. It can happen as soon as every few minutes, freezing for 20 sec to 90 sec, with a “not responsive page” alert in chrome (click wait). I wait half of the time, refresh half of the time. Webflow is aware of it but so far no progress.

It seems to freeze until I refresh the browser. Then I find sometimes that work I’ve just done is not saved. I am waiting to upgrade to the latest version of Big Sur and Safari as it is a work computer.

Waiting to u/g to the latest version of Big Sur and Safari as it’s a work computer and they need to handle this process unfortunately.

Designer still keeps hanging regurlarly in Safari on Big Sur. Glad to know that I’m not the only person with this problem. However, has any progress been made to fix this issue?

I thought it might be an issue with my internet connection but it seems not if others are having the issue. This is a pretty serious issue and when I am working in Webflow for hours I have to refresh and redo things many many times. This isn’t really acceptable for what is the core browser on Apple Mac.

I had the same issue on my 2019 M1 MacBook Air (8GB RAM). Previously I thought I was running out of RAM, so I exchanged my MacBook for the same one but with 16GB RAM, but the issue did not improve.

So I returned my M1 MacBook Air altogether, and then purchased an M1 iMac (8GB RAM) and the issue seems to happen even more frequently now.

@webdesignr, @koskimaa and @alankemsley this sounds like unexpected behavior and very much like a bug to me. It’s possible that the outdated browser is what’s causing the issue (I’d highly recommend contacting your IT department regarding updates given vulnerabilities which Apple has patched with MacOS and Safari the past few months).

It is likely we’ll need to investigate and discuss your private account details. Could you please contact our Customer Support Team at support@webflow.com with as many details as possible about your experience?

One of our Customer Support Team Specialists will be able to investigate and respond via email! Thank you so much!

1 Like

Closing this thread as any product bugs need to be escalated to our Support Team directly for the fastest possible solution.