Streaming live at 10am (PST)

Netlify won't deply my udesly converted code

Hello, I’ve converted my Webflow export using Udesly adapter but the site won’t deploy on Netlify due to an error I can’t figure out. It is indicating a line of code that doesn’t exist.

Here’s the error from the log:

10:08:16 AM: > build
10:08:16 AM: > npx @11ty/eleventy
10:08:19 AM: Problem writing Eleventy templates: (more in DEBUG output)
10:08:19 AM: > Having trouble rendering njk template ./cms/pages/sitemap.njk
10:08:19 AM: TemplateContentRenderError was thrown
10:08:19 AM: > (./cms/pages/sitemap.njk) [Line 13, Column 37]
10:08:19 AM: RangeError: Invalid time value
10:08:19 AM: Template render error was thrown:
10:08:19 AM: Template render error: (./cms/pages/sitemap.njk) [Line 13, Column 37]
10:08:19 AM: RangeError: Invalid time value
10:08:19 AM: at Object._prettifyError (/opt/build/repo/node_modules/nunjucks/src/lib.js:36:11)
10:08:19 AM: at /opt/build/repo/node_modules/nunjucks/src/environment.js:563:19
10:08:19 AM: at Template.root [as rootRenderFunc] (eval at _compile (/opt/build/repo/node_modules/nunjucks/src/environment.js:633:18), :57:3)
10:08:19 AM: at Template.render (/opt/build/repo/node_modules/nunjucks/src/environment.js:552:10)
10:08:19 AM: at /opt/build/repo/node_modules/@11ty/eleventy/src/Engines/Nunjucks.js:236:14
10:08:19 AM: at new Promise ()
10:08:19 AM: at /opt/build/repo/node_modules/@11ty/eleventy/src/Engines/Nunjucks.js:235:14
10:08:19 AM: at Template.render (/opt/build/repo/node_modules/@11ty/eleventy/src/TemplateContent.js:199:28)
10:08:19 AM: at runMicrotasks ()
10:08:19 AM: at processTicksAndRejections (node:internal/process/task_queues:96:5)
10:08:19 AM: Copied 7 files / Wrote 0 files in 1.37 seconds (v0.12.1)
10:08:19 AM: ​
10:08:19 AM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
10:08:19 AM: “build.command” failed
10:08:19 AM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
10:08:19 AM: ​
10:08:19 AM: Error message
10:08:19 AM: Command failed with exit code 1: npm run build
10:08:19 AM: ​
10:08:19 AM: Error location
10:08:19 AM: In build.command from netlify.toml:
10:08:19 AM: npm run build
10:08:19 AM: ​
10:08:19 AM: Resolved config
10:08:19 AM: build:
10:08:19 AM: command: npm run build
10:08:19 AM: commandOrigin: config
10:08:19 AM: publish: /opt/build/repo/public
10:08:19 AM: publishOrigin: config
10:08:19 AM: functionsDirectory: /opt/build/repo/functions
10:08:19 AM: redirects:
10:08:19 AM: - force: true
10:08:20 AM: from: /api/*
status: 200
to: /.netlify/functions/:splat
redirectsOrigin: config
Caching artifacts
10:08:20 AM: Started saving node modules
10:08:20 AM: Finished saving node modules
10:08:20 AM: Started saving build plugins
10:08:20 AM: Finished saving build plugins
10:08:20 AM: Started saving pip cache
10:08:20 AM: Finished saving pip cache
10:08:20 AM: Started saving emacs cask dependencies
10:08:20 AM: Finished saving emacs cask dependencies
10:08:20 AM: Started saving maven dependencies
10:08:20 AM: Finished saving maven dependencies
10:08:20 AM: Started saving boot dependencies
10:08:20 AM: Finished saving boot dependencies
10:08:20 AM: Started saving rust rustup cache
10:08:20 AM: Finished saving rust rustup cache
10:08:20 AM: Started saving go dependencies
10:08:20 AM: Finished saving go dependencies
10:08:22 AM: Build failed due to a user error: Build script returned non-zero exit code: 2
10:08:22 AM: Creating deploy upload records
10:08:22 AM: Failing build: Failed to build site
10:08:22 AM: Failed during stage ‘building site’: Build script returned non-zero exit code: 2
10:08:22 AM: Finished processing build request in 59.287229676s

Read-only link: Webflow - WILEC

That stands out to me.

I don’t have much experience with this but have you uninstalled/reinstalled the Udesly Chrome Extension and gone through all the steps again?