Streaming live at 10am (PST)

Logged Out When Saving Blog Posts

Been a bad few weeks for Webflow. Having major issues every time I try to add a thumbnail, or save a new blog post. I can go in and add all text and info, but when I click “save as draft” I am kicked out of website. I’m wasting time posting things four times before they save.
With images, every time I add an image– always a jpeg of around 100kb– to a blog post, I lose the option to save my work– have to click cancel and then save changes for main image to save, and thumbnail disappears every time.
Am I doing something wrong? Super frustrating. Any help would be greatly appreciated.


Here is my site Read-Only: LINK
(how to share your site Read-Only link)

Lol it just did it to me again.

Hi @Acumen.io, thanks for the post.

As the Editor of a site project and making Editor Content changes, it is often helpful to first try the following steps:

– Try to reproduce the behavior while using Webflow in Incognito mode/Private window mode with browser extensions turned off.

– It may be helpful to disable the browser cache so that updated files are always downloaded instead of pulling old content from browser cache.

– If the problem persists, please take a screenshot of your Browser Error Console and get in contact with Webflow support who can provide help to get this resolved.

Hey CyberDave–

Thanks so much for the thoughtful response. After a few more tries, I was thankfully able to post our article last night. But, I’m going to bookmark this thread and prepare to follow these steps should I run into the issue again– that cache idea sounds like something I should’ve tried a while ago anyway.
Thanks again–

Acumen Staff

1 Like

This topic was automatically closed 24 hours after the last reply. New replies are no longer allowed.